Alle mogelijkheden op een rij

De basis is helder. De Hooked is een snelle en fijne zeilboot die je voor zakelijke doeleinden kunt inzetten inclusief schipper. Het gastgezelschap bestaat altijd maximaal uit vijf personen en is te reserveren voor een halve of hele dag. Verder is alles naar wens in te vullen. Op deze pagina vind je informatie over wat Hooked sailing precies kan inhouden om er een perfecte dag van te maken.

Voor totaal aantal personen op de boot (inclusief schipper) houden wij een maximum aan van zes. Afhankelijk van de vaardigheden en zeilervaring van de opvarenden bepaald Hooked Sailing of er extra (Hooked)bemanning nodig is. Dit heeft wel consequenties voor het aantal mensen wat je mee kunt nemen: De max. is echt zes. Dit in verband met comfort en veiligheid.

In principe vaart Hooked het hele jaar door. Om het voor iedereen aangenaam te laten zijn is de ideale tijd om te varen van mei t/m september. Voor de echte buitenmensen kan er ook daarbuiten gevaren worden. Hou dan wel rekening met beperkte mogelijkheden door andere weersomstandigheden en temperaturen. Met sneeuw, strenge vorst, mist, 6 Beaufort of meer varen we niet uit.

De thuishaven van Hooked is Jachthaven Bruinisse. Van daaruit bevaren wij de Zeeuwse wateren en vooral het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Hier zijn voldoende mogelijkheden om aan te leggen voor bijvoorbeeld een lunch of het maken van een korte wandeling op één van de eilandjes of havens.

Hooked is beschikbaar voor een halve of hele dagen. De kosten zijn afhankelijk van de invulling van het door jou gewenste programma. Maak een vrijblijvende afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden.

Er moet natuurlijk ook aan de inwendige mens worden gedacht tijdens het zeilen. Op de boot kan worden gezorgd voor eten en drinken (naar wens). Wil je aan boord lunchen of ergens in een leuk restaurantje bij een haven landen? Alles is mogelijk.

Kom met eigen vervoer naar Jachthaven Bruinisse. Er is daar voldoende parkeergelegenheid. Normaal gesproken starten we in Bruinisse en komen we daar weer terug. Wilt u van een andere locatie beginnen of eindigen? Zorg dan dat er vervoer geregeld is op beide locaties.

Dagtochten

Een ontspannen zeiltocht maken met uw relaties of team is verfrissend. Even weg van de kantooromgeving om samen nieuwe ideeën op te doen. Daarnaast leert u de basis van het zeilen. Lunch in één van de leuke havenstadjes of maak een strandwandeling. Gewoon er echt even helemaal uit zijn.

Teambuilding

Alle neuzen dezelfde kant op. Samen werken aan een doel en elkaar even op een andere manier leren kennen. Bouw aan een hechter team door samen te werken om de boot optimaal te laten varen. Handen uit de mouwen, zeilen hijsen en recht vooruit!

Workshops

Stap aan boord voor een eventuele creative sessie (door Jeff Konings) om bijvoorbeeld de positionering van jouw merk of onderneming onder de loep te nemen. Of geef zelf een workshop aan jouw team. Brainstormen op het water is actief en verhelderend. Bepaald geen hutje op de hei. Wissel sessies af met het trimmen van de zeilen of hou een meeting op een onbewoond eilandje midden op het Grevelingenmeer. Het is verbazingwekkend hoeveel beeldspraak, metaforen en gelijkenissen er zijn tussen het zeilen en varen en het leiden en runnen van een bedrijf.

Bedrijfspositionering door Zita

Event deelname

Wordt je wel eens uitgenodigd om deel te nemen aan een zeilregatta, maar heeft u het materiaal niet? Wij hebben de oplossing: Hooked is niet te beroerd om samen met jouw team scherp aan de wind te varen. Het hebben van (enige) zeilervaring is hierbij wel een pré.