Alle mogelijkheden op een rij

De basis is helder. De Hooked is een zeilboot die je voor zakelijke doeleinden kunt huren inclusief schipper. Het gezelschap bestaat maximaal uit vijf personen en is te reserveren voor een halve of hele dag. Verder is alles naar wens in te vullen. Op deze pagina vind je overige informatie en diensten die Hooked sailing aanbiedt om er een perfecte dag van te maken.

Voor totaal aantal personen op de boot (inclusief schipper) houden wij een maximum aan van zes. Afhankelijk van de vaardigheden en zeilervaring van de opvarenden bepaald Hooked Sailing of er extra bemanning nodig is. Dit heeft wel consequenties voor het aantal mensen wat je mee kunt nemen.

In principe is de Hooked het hele jaar door te boeken. Alleen om het voor iedereen wat aangenamer te maken is de ideale tijd om te varen van mei t/m september. Voor de echte buitenmensen kan er ook daarbuiten gevaren worden. houdt dan wel rekening met beperkte mogelijkheden door andere weersomstandigheden en temperaturen.

De thuishaven van Hooked is Jachthaven Bruinisse. Van daaruit bevaren wij de Zeeuwse wateren en vooral het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Hier zijn voldoende mogelijkheden om aan te leggen voor bijvoorbeeld een lunch of het maken van een korte wandeling op één van de eilandjes of havens. Buiten dit gebied kunnen wij ook uit de voeten. Vraag naar de mogelijkheden.

Hooked is in te huren voor een halve of een hele dag. De huurprijs is afhankelijk van de invulling van het programma. Maak een vrijblijvende afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden.

Er moet natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht worden tijdens het zeilen. Op de boot wordt (naar wens) gezorgd voor eten en drinken. Wil je aan boord lunchen of ergens in een leuk restaurantje aan de kust of bij een haven? Alles is mogelijk.

Je komt met eigen vervoer naar Jachthaven Bruinisse. Er is daar voldoende parkeergelegenheid. Normaal gesproken starten we in Bruinisse en komen we daar weer terug. Wilt u van een andere locatie beginnen of eindigen? Zorg dan dat er vervoer geregeld is op beide locaties.

Dagtochten

Een ontspannen zeiltocht maken met uw relaties is verfrissend. Even weg van de kantooromgeving om samen nieuwe ideeën op te doen. Daarnaast leert u de basis van het zeilen. Lunch in één van de leuke havenstadjes of maak een strandwandeling.

Teambuilding

Alle neuzen dezelfde kant op. Samen werken aan een doel en elkaar op een andere manier leren kennen. Bouw aan een hechter team door samen te werken om de boot optimaal te laten varen. Handen uit de mouwen, zeilen hijsen en recht vooruit!

Workshops

Stap aan boord voor een creative sessie (door Zita) om de bedrijfspositionering van jouw onderneming onder de loep te nemen. Of geef zelf een workshop aan bijvoorbeeld het managementteam. Brainstormen op het water is actief en verhelderend. bepaald geen hutje op de hei. Wissel sessies af met het trimmen van de zeilen of hou een meeting op een onbewoond eilandje midden op het Grevelingenmeer.

Bedrijfspositionering door Zita

Event deelname

Wordt u elk jaar uitgenodigd om deel te nemen aan een zeilregatta, maar heeft u het materiaal niet? De Hooked is niet te beroerd om samen met jouw team scherp aan de wind te varen. Het hebben van zeilervaring is hierbij wel een pré.